Egészség, hétköznapi tudatosság, üzlet         
 
 
 
 
 
 
 
 
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gyöngy-Fény-Klub     
                                   

regisztráció vagy

belépés a

programfelületre

A vállalkozás belső útja, és

kinek szól a Gyöngy-Fény-Klub?
 

A vállalkozásod fejlesztését 2 irányból közelítheted meg.

A vállalkozók 99%-a a külső megközelítést alkalmazza. Megnézi, milyen és hogyan működik az általa meghódítani kívánt piac, az mekkora potenciált képvisel, a tortából mekkora szeletet tud magának kihasítani, ahhoz milyen "konkurenciát" kellene legyőzni, egyszóval: harcol és küzd. Úgy is érzi! Számára az egész a küzdésről szól. 

És van az a bizonyos 1%, ahová magamat is sorolom, akik a vállalkozást egy belső, önismereti folyamat részeként tekintik, és úgy élik azt meg. Ez egy másfajta megközelítés, amely azért nem annyira ritka, hogy ne találnék hasonló mentalitású más vállalkozókat magam körül, de azt lehet mondani ma még, hogy viszonylag kevesen vagyunk. Ennek nincs is túl sok híre, mert nem nagyon hangoskodunk.

A magam részéről rendkívül megnyugtató élmény és tapasztalat volt, amikor rájöttem, hogy "így is lehet" létezni és vállalkozni. Sőt, így sokkal jobb és élvezetesebb is, akár a teljességben megélt Élet, akár a pénzügyek, akár az idő vonatkozásában...tehát hogy LÉTEZIK, lehetséges ez a formája a Létnek, amelybe önazonosan és szervesen beleillik a vállalkozásunk. Ahol nem szükséges semmiféle konkurenciaharc, és egyáltalán: nem jár semennyi küzdelemmel, lemondással, mert "csak" magunkat szükséges adni. Az persze nem kicsi kihívás, ezért tartom a vállalkozás-fejlesztést egyben a legerősebb önfejlesztő programnak is.

A vállalkozás egyszerű, és könnyű, és könnyed módon meg lehet mindezeket tenni, magunkért és családunkért, és mindazokért, akiknek az életére hatással vagyunk. Egyetlen titka van, az pedig a döntés.

Nem is sejted, mennyire sokan vannak, és mennyire várják Tőled, hogy megtedd az első lépést ezen az úton! Mindannyiónknak szabadságában áll ezt megérteni. Neked is. Erről szól a Gyöngy-Fény-Klub.

A DokiMarketing az orvosi vállalkozások üzleti tanácsadója.

Honlapomat itt találod: http://dokimarketing.hu/

Ha új vagy itt, és

még nincs elérésed, jelszavad,

akkor kezdd itt:

 

Belépés klub-tagok számára

Ha már klubtag vagy, és adtál meg jelszót, azzal itt tudsz belépni,
vagy ha elfelejtetted a jelszavadat, tudsz újat kérni.

 

A jelszó első beállítása kizárólag levélből történik, amelyet a regisztráláskor kaptál a gyongyi@dokimarketing.hu címről. Ha még nem állítottad be a jelszavadat, akkor nem fogsz tudni innen belépni. Ebben az esetben keresd a következő címsorú mailt: "Jelszó beállítás a Gyöngy-Fény-Klub programfelülethez"! A további levelekben is meg tudod tenni a beállítást és az elérést, ezek az információk mindig elérhetőek a klubtagok számára. Ha sehogy se megy a belépés, nyugodtan írj mailt! 

Dr. Lovas Gyöngyi - Pénzenergetikai szeminárium előadó

Dr. Lovas Gyöngyi elérhetőség: 

gyongyi@dokimarketing.hu

HONLAPOM (DokiMarketing)

Üzleti Blogom

Facebook oldalam (DokiMarketing)