aaaaaa

Nagy örömmel tölt el engem, hogy megtarthattam 2020. november 3-7. között egy DokiMarketing webinar- sorozatot. Kérlek, engedd meg nekem, hogy rendelkezésedre bocsássam a rögzített és megvágott anyagot.
 
Ezen a lapon foglalom össze mindazokat a dolgokat, amelyek ott elhangzottak, először is magát az előadást, és a hozzá tartozó "egyebeket" - videót, cikket, könyvet, VSZV és Gyöngy-Fény-Klub elérhetőséget, amelyeket az előadás közben és végén említettem.
 
A 2. alkalom után egy úgynevezett "Anna-interjú" történt, amiért külön hálás vagyok, és ezt majd később írom, miért fontos, és mi ennek a jelentősége Számodra. Ezt megcsináltam külön letölthető hanganyag formájában és videóban is.
 
Az előadás végén tettem egy felajánlást, hogy mi is lehetne ezek után a folytatás, ez pedig a Gyöngy-Fény-Klub nevet kapta. Ennek az értelme  nem más, mint egymás emelése, egy olyan környezetben, amelyben kívülállók kevésbé képesek minket támogatni, ám mi egymást nagyon is tudjuk, és ebben a résztvevők egyetértettek. Kicsit majd részletezem a végén, mi ez a Gyöngy-Fény Klub, egyébként ha az oldal tetejére pillantasz, ott találsz menü-pontokat, amelyek által könnyen oda is tudsz ugrani bármely témához.
 
Kellemes és hasznos böngészést és időtöltést kívánok itt az oldalon Neked, és várlak a Gyöngy-Fény-Klub első tagjai között! Jelentkezéshez csak egyszerűen egy gombot kell majd megnyomnod az oldal alján, ezt ne hagyd ki!

 

Az előadás és az "5 függelék"

 
Miről szól az előadás? A vállalkozás belső útjáról. 
 
A vállalkozásod fejlesztését 2 irányból közelítheted meg.
 
A vállalkozók 99%-a a külső megközelítést alkalmazza. Megnézi, milyen és hogyan működik az általa meghódítani kívánt piac, az mekkora potenciált képvisel, a tortából mekkora szeletet tud magának kihasítani, ahhoz milyen "konkurenciát" kellene legyőzni, egyszóval: harcol és küzd. Úgy is érzi! Számára az egész a küzdésről szól. 
 
És van az a bizonyos 1%, ahová magamat is sorolom, akik a vállalkozást egy belső, önismereti folyamat részeként tekintik, és úgy élik azt meg. Ez egy másfajta megközelítés, amely azért nem annyira ritka, hogy ne találnék hasonló mentalitású más vállalkozókat magam körül, de azt lehet mondani ma még, hogy viszonylag kevesen vagyunk. Ennek nincs is túl sok híre, mert nem nagyon hangoskodunk.
 
A magam részéről rendkívül megnyugtató élmény és tapasztalat volt, amikor rájöttem, hogy "így is lehet" létezni és vállalkozni. Sőt, így sokkal jobb és élvezetesebb is, akár a teljességben megélt Élet, akár a pénzügyek, akár az idő vonatkozásában...tehát hogy LÉTEZIK, lehetséges ez a formája a Létnek, amelybe önazonosan és szervesen beleillik a vállalkozásunk. Ahol nem szükséges semmiféle konkurenciaharc, és egyáltalán: nem jár semennyi küzdelemmel, lemondással, mert "csak" magunkat szükséges adni. Az persze nem kicsi kihívás, ezért tartom a vállalkozás-fejlesztést egyben a legerősebb önfejlesztő programnak is.
 
Nem egyszerű, de könnyű, és könnyed módon meg lehet mindezt tenni, magunkért és családunkért, és mindazokért, akiknek az életére hatással vagyunk. Nem is sejted, ők mennyire sokan vannak, és mennyire várják Tőled, hogy megtedd az első lépést ezen az úton! Mindannyiónknak szabadságában áll ezt megérteni. Neked is. Erről szól ez az előadás.
 
A DokiMarketing az orvosi vállalkozások üzleti tanácsadója. Honlapomat itt találod: http://dokimarketing.hu/
 
Függelékek: ezekről beszéltem az előadásban
 
1. Mi a csudát tudunk a világról? - film magyar szinkronnal
 
 
 
TÉMA: mi várható a világban 2020 után, milyen paradigmák fognak a süllyesztőbe kerülni?
 
Ezt az ábrát mutattam az előadáson, és erről is beszél egy kicsit Dispenza,
azért teszem ide, hogy könnyebben tudd értelmezni:
 
 
 

Anna- interjú és beszélgetés

 
A 2. alkalom (november4.) után ez volt az a bizonyos "Anna-interjú".
 
A videó/hanganyag elején bemutatom őt Neked, azután ő maga mesél a fejlődésről/fejlesztésről, az útról, amelyet megtett fél év alatt. A végén van egy könyv-ajánló rész, 3 könyvről is beszélgettünk.
 
Annával dolgoztunk korábban, méghozzá stratégiai gondolkodásmódot tanítottam neki. Amikor 2020. tavaszán kitört a járvány, akkor azt mondta, hogy ő most igazából "ráér" arra, hogy tanítsam őt. Nagyon nagy alázattal és tanulási vággyal jött hozzám. Én is rendkívül élveztem a folyamatot. Egyénre szabott programot csináltunk végig, amelynek nagyon látványos eredménye is lett később. Erről mesél nekünk az interjúban.
 
Letölthető hanganyag formájában...
 
 
 
videóban...
 
 

Mi lesz az a Gyöngy-Fény-Klub?

 
Az előadás végén tettem egy felajánlást, hogy mi lehet ezek után a folytatás.
 
1. Van egy "Vállalkozók Szabad Világa"= VSZV zárt Facebook csoportunk (kérd a felvételedet!) JELSZÓ: Webinar 2020110307
és
2. lesz egy hosszabb, elmélyítősebb jellegű programom, ez pedig a Gyöngy-Fény-Klub nevet kapta. Ezeknek (mindkettőnek) az értelme és haszna: egymás emelése, a Fény-gondolkodás támogatása. Itt részletezem videóban is, hogy mi a Gyöngy-Fény-Klub, és tudsz rá jelentkezni, csak egy gombnyomással. A részletes időbeosztás-naptárat frissítem mindig, ezt a jelentkezésed után kiküldött mailben fogod találni. A klub első hónapja egy "felkészítő" programot tartalmaz, utána merülünk jobban a mélységekbe...
 
Nagy izgalommal várom, hogy együtt gondolkodjunk és építsük a jövőnket továbbra is!
 
 

JELENTKEZÉS